skip to Main Content

Klubski piknik

Ob koncu lanske sezone nam zaradi vremenskih razmer ni uspelo izvesti klubskega piknika in podeliti priznanj najboljšim v lanski sezoni.

Tako vse člane našega kluba in starše, bratce in sestrice vabimo na klubski piknik v soboto 22.10.2016 ob 14h. Tako kot lani bomo imeli piknik na baseball igrišču na Dolgem mostu (pred badmintonskimi dvoranami, takoj po podvozu levo), kjer bomo imeli ob hrani in pijači tudi veliko možnosti za športne aktivnosti. Letnemu času primerno bomo pekli tudi kostanj in tako vabimo, da greste mogoče skupaj z družino na izlet v gozd in naberete kostanj, ki ga bomo potem v soboto spekli. Tako združimo prijetno s koristnim:)

Na samem pikniku bomo tudi podelili nagrade našim najbolj uspešnim članom in tudi razglasili končno razvrstitev klubskih tunirjev in nagradili najboljše.

Del stroškov organizacije piknika bo poravnal klub, vaš prispevek za hrano, pijačo in najem pa je 5€/osebo, ki ga lahko poravnate in se s tem prijavite pri vaših trenerjih do četrtka, 20.oktobra.

Upam, da se boste piknika udeležili v čimvečjem številu.

Športni pozdrav!

Dodaj odgovor

Back To Top