Klub

Klubski piknik

Ob koncu lanske sezone nam zaradi vremenskih razmer ni uspelo izvesti klubskega piknika in podeliti priznanj najboljšim v lanski sezoni.
 

Kostanjevica na Krki 2015

V že nas tradicionalni Kostanjevici tudi letos preživljamo enkratni skupni teden. Tekmovalci pilijo formo in nabirajo kondicijo za prihajajočo sezono, ostali pa veselo pridobivajo nova badmintonska znanja, uživajo v ostalih športnih igrah na prostem, kopanju v Krki in seveda druženju. Jutri nas čaka tudi izlet v Čateške toplice, kjer bomo spet morali preizkusiti vse vodne tobogane, posebna naloga pa bo kot vsako leto potunkati trenerje. Ali jim bo letos uspelo? To je sedaj vprašanje za sladoled...

Urniki vseh skupin v našem klubu

Vadbe v našem klubu potekajo v naslednjih terminih:
Začetna skupina do 11 let: torek in četrtek 15.15-16.15
Začetna skupina do 15 let: torek in četrtek 16.00-17.00
Selekcija B: ponedeljek, sreda, petek 15.30-17.00
Selekcija A: ponedeljek 16.00-17.30 (kondicija), torek, sreda, četrtek in petek 15.30-17,30
Rekreacija A: torek in petek 18.00-20.00
Rekreacija B: ponedeljek in sreda 18.00-20.00
 
Za več informacij kontaktirajte trenerje na 041-370-730 (Tadej), 041-795-901 (Mišo) ali tadej.seme@gmail.com

Naša FB stran

Spremljajte nas na naši odprti Facebook strani, kjer si lahko ogledate veliko zanimivosti, slik in lahko tudi sodelujete v nagradni igri.
Klikni tukaj

Božični turnir 2013

Vsi člani naše badmintonske šole BIT vabljeni na tradicionalni božični turnir, ki bo v ponedeljek 16.12.2013. Lani smo se odlično zabavali v dvojicah in tudi letos bomo imeli podoben način. S turnirjem bomo začeli ob 15.30. Po končanem turnirju (okoli 17h) bomo imeli razglasitev rezultatov v baru. Podelili bomo tudi priznanja najboljšim v lanski sezoni in se okrepčali s pico.
 
Vabljeni!

Badmintonska šola BIT 2013/14 - vpis novih članov!

Badmintonski klub BIT tudi v letošnji sezoni organizira badmintonsko šolo za otroke vseh starosti. Vadbo bodo vodili strokovno usposobljeni trenerji, ki bodo poleg badmintonskih znanj, poskrbeli tudi za vsestranski fizični in psihični razvoj. Naj poudarimo, da smo najugodnejša in obenem tudi najuspešnejša badmintonska šola v Ljubljani, saj smo aktualni večkratni ekipni državni prvaki v mladinskih kategorijah!
 

Klubski piknik 2012

Piknik, ki smo ga nameravali imeti ob koncu sezone in je bil zaradi vremenske napovedi prestavljen, bo to nedeljo 16.9.2012! Vabljeni vsi člani našega kluba in njihovi starši.
Piknik bo na istem mestu kot lani, v Šmartnem pod Šmarno Goro, na koncu Juričeve ulice. Začeli bomo ob 15h.
Prispevek za hrano in pijačo je 5€/osebo, ki ga lahko poravnate in se s tem prijavite pri vaših trenerjih do petka 14.septembra.

Kostanjevica na Krki 2012

Kot vsako leto smo tudi letos v Kostanjevici pridno trenirali in se obenem fino imeli! Opravili smo veliko kvalitetnih treningov in spet smo vsi zadovoljni odhajali domov. Sedaj pa novim zmagam naproti v letošnji sezoni!
Namesto podrobnega poročila pa vse vabim, da si ogledate veliko slik na http://www.facebook.com/bk.bit , saj slike povedo več kot tisoč besed...

Kostanjevica na Krki 2012 - prva dva dneva

Tudi letos smo na klubskih pripravah v Kostanjevici na Krki. Že jubilejno 15. leto naš klub gostuje tukaj pod Gorjanci. Letos nas je spet kar veliko (pridružilo se nam je 9 igralcev Konexa) in prva dva dneva sta minila v dobrem, veselem in predvsem delavnem vzdušju.

Razpečuj vsebino