priprave

Kostanjevica na Krki 2015

V že nas tradicionalni Kostanjevici tudi letos preživljamo enkratni skupni teden. Tekmovalci pilijo formo in nabirajo kondicijo za prihajajočo sezono, ostali pa veselo pridobivajo nova badmintonska znanja, uživajo v ostalih športnih igrah na prostem, kopanju v Krki in seveda druženju. Jutri nas čaka tudi izlet v Čateške toplice, kjer bomo spet morali preizkusiti vse vodne tobogane, posebna naloga pa bo kot vsako leto potunkati trenerje. Ali jim bo letos uspelo? To je sedaj vprašanje za sladoled...

Priprave 2010 Kostanjevica

Brez Kostanjevice pa seveda ne gre;-) Tudi letos gremo in sicer od 14.-21. avgusta. Datum se bliža, nekateri se potite že na raznih badmintonskih kampih, nekateri pa pod žgočim soncem. Vsi pa izkoristite še zadnja dva tedna pred pripravami za aktivne počitnice in tudi kondicijsko pripravo pred pripravami. Plane pa ste dobili vsi...

see ya

H

Priprave 2008

Priprave so uspele, vsi smo utrujeni in zadovoljni danes odšli domov. Nekateri pa žalostni, ker jih je bilo že konec :(

Nekaj slik je že online, čakamo pa še ostale, da jih prinesejo na CD/ali pa jih dajo na svoj spletni album.

Reprezentanca: pričetek treningov v SNBC

Danes se bodo v slovenskem nacionalnem badmintonskem centru (SNBC, v dvorani Dolgi Most) začeli skupni treningi članske in mladinske reprezentance, 18. avgusta pa se bodo odpravili na priprave - na Mirno na Dolenjskem, kjer bo potekal tudi vseslovenski badmintonski kamp!

Če se urnik ni spremenil, boste fante in dekleta lahko na treningih zasačili ob naslednjih urah:

dopoldan: 9:30 - 11:00 (pon, tor, čet, pet)
popodan: 15:00 - 16:30 (pon, tor, sre, čet, pet)

Preberite si več o SNBC.

Kostanjevica na Krki 2008

V badmintonskem klubu BIT sedaj že tradicionalno organiziramo badmintonski kamp v okviru priprav v Kostanjevici na Krki. Kamp je vsako leto zares odlično uspel, saj so bili prav vsi otroci zelo zadovoljni, prav tako pa so izredno napredovali tudi v badmintonu. Tako tudi letos za Vas pripravljamo badmintonski kamp za vse otroke naše badmintonske šole, ki bo potekal od 16.08 do 23.08.2008.

Priprave 2007: Romeo in Julija

Dolgo časa je trajalo, ampak končno je skeč z letošnjih priprav poštar uspel dostaviti na internet!

BIT taksi

Od letošnjega avgusta - od priprav naprej, ponujamo tudi prevozne usluge. Naš voznik ima večletne izkušnje na področju brundanja in nagibanja skozi ovinke, vozilo pa moramo peljati na servis, ker je voda mokra! Oglej si video!

Slike s priprav - Kostanjevica 2007

Končno :)

Imeli smo se fino fino, bilo nas je okoli trideset, v petek zvečer pa smo imeli tudi super družabno-smejalni večer :)

Klikni tukaj za ogled galerije.

Osnovna bazična priprava za poletje 2006

Vsi ste že nestrpno pričakovali program kondicijskih treningov za čez poletje in zdaj je tu pred vami. Verjemite mi, splača se;)

Poletje 2006

Bazične priprave za poletje do klubskih priprav

V podrobnostih članka boste našli program treningov za letošnje poletje. Vse podrobnosti so opisane, še enkrat pa naj poudarim, da lahko program izvedete kjerkoli, tudi na morju. Če boste pridno delali, vam zagotavljam, da vam bo na pripravah lažje in tudi čez celo sezono.Delate zase, torej se vam splača!

Razpečuj vsebino