Intenzivni tečaji

Badmintonski klub BIT organizira osnovni in nadaljevalni intenziven tečaj badmintona. Osnovni je namenjen vsem, začetnikom in tudi tistim, ki že dalj časa igrajo pa bi radi popravili osnove tehnike. Nadaljevalni pa boljšim rekreativnim igralcem in vsem, ki ste že udeležili osnovnega intezivnega tečaja. Zato vabljeni vsi, ki bi radi izpopolnili svoje znanje.

Tečaj so 6-urni in bo obsegal tehniko gibanja po igrišču in seveda tehniko samih udarcev. Tečaji potekajo ob sobotah in nedeljah.

Osnovni: – tehnika udarcev in gibanja po igrišču – tehnika in taktika igre

Nadaljevalni: – nadaljevalna tehnika udarcev + videosnemanje – videoanaliza + nadaljevalna taktika igre

Najmanjše število prijavljenih je 4, največje število pa 8. Prijavite se pri vodji tečaja in ob prijavi tudi poravnate kotizacijo ter si s tem rezervirate mesto na tečaju. Pohitite torej z prijavami.

Termini: Trenutno ni razpisanih tečajev

Tečaj bo vodil mag. Tadej Šeme (tadej.seme@gmail.com; 041-370-730), ki ima veliko izkušenj z rekreativnim in tekmovalnim badmintonom, saj že vrsto let deluje kot trener rekreacije in tekmovalcev v BK BIT. V kolikor bo zanimanje večje, bomo naredili dodatno skupino, ki jo bo tudi vodil trener iz našega kluba. Za skupinske prijave nudimo dodatni popust.

Vabljeni!

Za podrobnejše informacije sem vam na voljo na e-mailu: tadej.seme@gmail.com