Intenzivni tečaji

Badmintonski klub BIT organizira osnovni in nadaljevalni intenziven tečaj badmintona. Osnovni je namenjen vsem, začetnikom in tudi tistim, ki že dalj časa igrajo pa bi radi popravili osnove tehnike. Nadaljevalni pa boljšim rekreativnim igralcem in vsem, ki ste že udeležili osnovnega intezivnega tečaja. Zato vabljeni vsi, ki bi radi izpopolnili svoje znanje.

Tečaj so 6-urni in obsegajo tehniko gibanja po igrišču in seveda tehniko samih udarcev. Tečaji potekajo ob sobotah in nedeljah dopoldne.

Osnovni: – tehnika udarcev in gibanja po igrišču – tehnika in taktika igre

Nadaljevalni: – nadaljevalna tehnika udarcev + videosnemanje – videoanaliza + nadaljevalna taktika igre

Najmanjše število prijavljenih je 4, največje število pa 8. Prijavite se pri vodji tečaja in ob prijavi tudi poravnate kotizacijo ter si s tem rezervirate mesto na tečaju. Pohitite torej z prijavami.

Termini: Trenutno še ni razpisanega nobenega tečaja

Tečaj bo vodila Nina Kotar (bklub.bit@gmail.com; 031 501 176), ki ima veliko izkušenj s tekmovalnim in rekreativnim badmintonom, je aktivna igralka in tekmovalka, članica ekipe članskih državnih prvakov, trenerka mladinskih in rekreacijskih skupin v BK BIT. V kolikor bo zanimanje večje, bomo naredili dodatno skupino, ki jo bo tudi vodil trener iz našega kluba. Za skupinske prijave nudimo dodatni popust.

Vabljeni!

Za podrobnejše informacije smo vam na voljo na e-mailu: bklub.bit@gmail.com