3. A+B Turnir - Uspešen Začetek 2019
2019-1-8

Prva sobota v novem letu 2019 nam je prinesla 3. članski A in B turnir na Mirni. V skoraj polni zasedbi, Nike je žal zbolela, smo odigrali lepo število tekem.

Najuspešnejši je bil Tilen Zalar, ki je osvojil dve najvišji mesti, prvo in tretje. Med posamezniki je brez težav prišel do polfinala, kjer mu v treh setih ni uspelo premagati Mihe Ivančiča (BK Medvode). V tekmi za tretje mesto je bil prepričljivo boljši od Blaža Smrkolja, ki je s tesnim rezultatom v polfinalu (21:14, 25:23) izgubil proti Gašperju Krivcu (BK Mirna) in osvojil končno 4. mesto. Tilen je v dvojicah igral skupaj z Urbanom Turkom (BK Mirna), v filanu sta premagala Urbanovega brata Aljošo in klubskega kolega Matevža Bajuka.

Na stopničke se je prebila tudi Nina Kotar, ki je osvojila končno drugo mesto. V polfinalu je v treh setih premagala Nežo Frank (BK Branik), ki je tokrat pokazala malo več borbenosti na igrišču, kot ponavadi. V finalu je zaigrala proti Niki Arih (BK Mirna), ki jo je sicer že premagala v skupini, vendar je veliko število tekem v kratkem času terjalo svoj davek in prineslo končno 2. mesto.

V četrtfinale moških dvojic sta se uvrstila tudi mlada Jan Babnik in Gal Bizjak (BK Medvode). Preboj iz skupine pa v novem letu še ni uspel Natanu, Simonu in Igorju.

Konec tedna nas že čakajo novi izzivi na turnirju do 17 let v Mariboru ter v nedeljo prvi ligaški dvoboji na Mirni.