Badmintonska šola - vpisi v novo sezono
2023-9-6

Pozdravljeni v novo šolsko leto in s tem v novo badmintonsko sezono v Badmintonskem klubu BIT!

Za otroke vseh starosti organiziramo badmintonsko šolo, ki se prične v dvorani Bit Centra s 1. septembrom. Otroci bodo razdeljeni v starostne skupine, boljši in otroci željni tekmovanj pa bodo lahko napredovali v selekcije badmintonske šole.

Vadbo bodo vodili strokovno usposobljeni trenerji, ki bodo poleg badmintonskih znanj, poskrbeli tudi za vsestranski fizični in psihični razvoj. Naj poudarimo, da smo najugodnejša badmintonska šola v Ljubljani in smo obenem tudi najuspešnejša, saj smo večkratni klubski državni prvaki in več državnih mladinskih naslovov.

Vadba se prične 1.9.2023 (vpis je možen tudi med letom) v dvorani BIT v naslednjih skupinah in terminih:

Otroci do 11 let: ponedeljek in sreda 17.00-18.00

Otroci do 15 let: ponedeljek in sreda 15.00-16.00

Tudi letos za vas ponujamo posebno akcijo in sicer lahko otroci v naši badmintonski šoli prvih 14 dni vadijo brezplačno, nato pa se lahko odločite za vpis. Še vedno ponujamo možnost pridobitve kupona za 1 mesec brezplačne vadbe. Le-tega lahko dobite tako, da, ko boste že naš član z vašim priporočilom pripeljete v klub novega člana (ko nov član plača članarino in prvi mesec igralnine).

V neposredno bližino dvorane BIT CENTER, Litijska 57, vozijo avtobusi mestnega potniškega prometa in sicer številke 5, 9, 13.

Kontaktni osebi sta Tadej Šeme (tel.: 041-370-730) in Mišo Mattias (tel.: 041-795-901).

Program je sofinanciran s strani MOL.

Mol logo Ljubljana je šport