Novica - YONEX Italian Junior
YONEX Italian Junior
2/25/2019
Nike Brajkovič in Blaž Smrkolj sta se v težki konkurenci uvrstila med najboljših 16 tekmovalk in tekmovalcev. Nike med posameznicami in skupaj z Blažem med mešanimi pari.
Nadaljuj z branjem
Novica - Bron z Madžarske za Nike in Blaža
Bron z Madžarske za Nike in Blaža
2/12/2019
Na mednarodnem mladinskem turnirju na Madžarskem - 9th MULTI ALARM Hungarian International Junior Championships 2019 sta Nike in Blaž s tretjim mestom med mešanimi pari prišla do svojega najboljšega rezultata.
Nadaljuj z branjem
Novica - 62. Člansko Državno Prvenstvo
62. Člansko Državno Prvenstvo
2/5/2019
Bitovci na stopničkah - Andraž Krapež, Tilen Zalar in Nina Kotar so osvojili bronaste medalje na članskem državnem prvenstvu. Andraž in Tilen sta ciljala še na boljši uvrstitvi, katerima je botrovala Andraževa poškodba v polfinalu prvenstva.
Nadaljuj z branjem
Novica - 3. A+B Turnir - Uspešen Začetek 2019
3. A+B Turnir - Uspešen Začetek 2019
1/8/2019
Prvi po novoletni članski turnir je prinesel nove stopničke za Tilna in Nino ter četrto mesto Blažu. Tilen je osvojil 1. mesto v moških dvojicah, 3. med posamezniki, Nina 2. mesto med posameznicami in Blaž 4. mesto med posamezniki.
Nadaljuj z branjem
Novica - Naši člani na treh turnirjih v dveh dneh
Naši člani na treh turnirjih v dveh dneh
10/23/2018
Prejšnji konec tedna so mladinci in kadeti nastopali na treh mednarodnih turnirjih. Nike in Blaž sta se udeležila močnega turnirja na Mirni, ki šteje za evropsko mladinsko lestvico - TEM Slovenia Junior International. Jan je nastopal v U17 kategoriji v Avstriji, mladinci do 15 let pa so tekmovali na TEM Youth Slovenia Internationl turnirju.
Nadaljuj z branjem
Novica - Badmintonska šola - PRIDRUŽI SE PRVAKOM
Badmintonska šola - PRIDRUŽI SE PRVAKOM
8/26/2018
Badmintonski klub BIT tudi v letošnji sezoni organizira badmintonsko šolo za otroke vseh starosti. Vadbo bodo vodili strokovno usposobljeni trenerji, ki bodo poleg badmintonskih znanj, poskrbeli tudi za vsestranski fizični in psihični razvoj. Vadba začetnikov se prične 3.9.2018 (vpis je možen tudi med letom) v dvorani BIT.
Nadaljuj z branjem
Novica - Slovensko Drzavno Veteransko Prvenstvo
Slovensko Državno Veteransko Prvenstvo
7/18/2018
Samo Rubin državni prvak 45+. Marko Kroflič - 2. mesto 35+ med posamezniki in 2. mesto v dvojicah s Tadej Šeme. Kim Mezga - 3. mesto 35+ med posameznicami in v mix-u. Šefik Mašič - 3. mesto 35+ med posamezniki...
Nadaljuj z branjem