Badmintonska šola 2016/17 - VPIS NOVIH ČLANOV!

Badmintonski klub BIT tudi v letošnji sezoni organizira badmintonsko šolo za otroke vseh starosti. Vadbo bodo vodili strokovno usposobljeni trenerji, ki bodo poleg badmintonskih znanj, poskrbeli tudi za vsestranski fizični in psihični razvoj. Naj poudarimo, da smo najugodnejša in obenem tudi najuspešnejša badmintonska šola v Ljubljani, saj smo aktualni večkratni ekipni državni prvaki v mladinskih kategorijah!
 

Zadnji AB turnir v sezoni in DP do 11 in do 15 let - BITOVCI NAJBOLJŠI!

Ta vikend je bilo v naši dvorani zelo pestro. V soboto so naši igralci zmagali prav v vseh disciplinah na zadnjem AB turnirju. Andraž je bil trikratni zmagovalec! V dvojicah s Tilnom, v mixih pa z Arihovo iz Mirne. Tilen je bil tretji v singlih, na B turnirju pa je bil najboljši Blaž, tretji pa Natan. Žensk je bilo žal premalo za tekmovanje.

Klubski piknik

Ob koncu lanske sezone nam zaradi vremenskih razmer ni uspelo izvesti klubskega piknika in podeliti priznanj najboljšim v lanski sezoni.
 

Intenzivni tečaji badmintona - osnovni in nadaljevalni

Badmintonski klub BIT organizira osnovni in nadaljevalni intenziven tečaj badmintona. Osnovni je namenjen vsem, začetnikom in tudi tistim, ki že dalj časa igrajo pa bi radi popravili osnove tehnike. Nadaljevalni pa boljšim rekreativnim igralcem in vsem, ki ste že udeležili osnovnega intezivnega tečaja.  Zato vabljeni vsi, ki bi radi izpopolnili svoje znanje.

1. A in B turnir v letošnji sezoni - Andraž 2x in Tilen 1x zmagovalec

V soboto se je odvijal 1. AB turnir na Dolgem mostu. V A kategoriji smo imeli 3 predstavnike in vsi so bili zelo uspešni. Nina je osvojila 3. mesto med posameznicami, Andraž je bil dvojni zmagovalec (posamezno in dvojice), Tilen pa je zmagal skupaj z Andražem in bil 4. med posamezniki.
Le tako naprej in po nove zmage naprej!

Naša FB stran

Vse obiskovalce naše spletne strani vabimo, da si ogledajo tudi našo Facebook stran, kjer si lahko ogledate vse aktualne novice, slike in zanimivosti. Vabljeni tudi k aktivnemu sodelovanju in komentiranju.
https://www.facebook.com/bit.badminton/?fref=ts

Mladinsko državno prvenstvo to sezono v BITu!!!

To sezono bo naš klub gostil mladinsko državno prvenstvo. V tej kategoriji imamo aktualnega zaporednega 2x državnega prvaka, ki bo tako lahko zadnjo sezono med mladinci 2x branil naslov v domači dvorani. Naš klub pa ima seveda še druge dobre igralce v tej kategoriji in veselimo se dobrih rezultatov. Vsi v klubu pa se bomo potrudili, da bomo organizirali odlično prvenstvo.

Kostanjevica na Krki 2015

V že nas tradicionalni Kostanjevici tudi letos preživljamo enkratni skupni teden. Tekmovalci pilijo formo in nabirajo kondicijo za prihajajočo sezono, ostali pa veselo pridobivajo nova badmintonska znanja, uživajo v ostalih športnih igrah na prostem, kopanju v Krki in seveda druženju. Jutri nas čaka tudi izlet v Čateške toplice, kjer bomo spet morali preizkusiti vse vodne tobogane, posebna naloga pa bo kot vsako leto potunkati trenerje. Ali jim bo letos uspelo? To je sedaj vprašanje za sladoled...

Babolat Bit Open 2014

Tudi v letošnji sezoni bomo v našem klubu organizirali tradicionalni Bit Open. Letos poleg ustaljenega programa pripravljamo tudi dodatne zanimive nagradne igre. Vas recimo zanima kdo bo najboljši v tekmovalnju v "zvaljenih" in tako prejel lepo nagrado? Vsekakor bo 29. novembra zelo pestro dogajanje vredno ogleda in udeležbe.
 
https://www.facebook.com/events/348082002038578/

Treningi med počitnicami

V času prihajajočih krompirjevih počitnic bodo treningi v naši badmintonski šoli potekali po ustaljeni praksi iz prejšnjih let. Selekcija A bo imela treninge po normalnem urniku, skupine selekcija B, do 15 let in do 11 let pa bodo imele vsak dan skupni trening od 16h do 17h. Vodenenga treninga s trenerjem ne bo le na praznik, v petek, ko pa bodo na voljo igrišča rezervirana na naš klub, ki jih lahko koristite tudi skupaj s starši. Tako lahko tudi nadomestite morebitne izostanke v septembru in oktobru ter pridete večkrat v tem tednu.

Razpečuj vsebino