Kostanjevica na Krki 2012 - prva dva dneva

Tudi letos smo na klubskih pripravah v Kostanjevici na Krki. Že jubilejno 15. leto naš klub gostuje tukaj pod Gorjanci. Letos nas je spet kar veliko (pridružilo se nam je 9 igralcev Konexa) in prva dva dneva sta minila v dobrem, veselem in predvsem delavnem vzdušju.
Naš dan se začne ob 7.00, najprej z jutranjim treningom, nato pa je seveda potrebno napolniti lačne želodčke. Dopoldne se na treningih zvrstijo 3 skupine. Najprej so na vrsti najmlajši, za katere odlično skrbi trener Uroš, ki imajo nato do kosila še veliko drugih športnih in družabnih aktivnosti. Boljši dve skupini pa se v želji po čim večjem badmintonskem znanju in pripravljenosti neumorno potijo na igriščih. Po kosilu je čas za osvežilno kopanje v Krki, popoldne pa spet vsi na igrišča. Po večerji pa se še mirno raztegnemo in delamo na gibljivosti.
Po takem dnevu seveda ni težav z nespečnostjo in lahko še trenerji v miru napišemo novičko za našo spletno stran. Športni pozdrav vsem do naslednjega javljanja (v kratkem še pridejo slike).
Spremljate nas lahko tudi na Facebook-u: http://www.facebook.com/bk.bit