skip to Main Content

Pridruži se državnim prvakom – VPIS NOVIH ČLANOV! v badmintonsko šolo

Badmintonski klub BIT tudi v letošnji sezoni organizira badmintonsko šolo za otroke vseh starosti. Vadbo bodo vodili strokovno usposobljeni trenerji, ki bodo poleg badmintonskih znanj, poskrbeli tudi za vsestranski fizični in psihični razvoj. Naj poudarimo, da smo najugodnejša in obenem tudi najuspešnejša badmintonska šola v Ljubljani, saj smo aktualni ekipni državni prvaki v slovenski badmintonski ligi in večkratni državni prvaki v mladinskih kategorijah!
 
Vadba za začetnike poteka od 1.9.2017 (vpisujemo celotno sezono) v dvorani BIT na Litijski 57 (Štepanjsko naselje) v naslednjih terminih:
Otroci do 11 let: 15.15 – 16.15 torek, četrtek (1.-5. razred OŠ)
Otroci do 15 let: 16.00 – 17.00 torek, četrtek (6.-9. razred OŠ)
 
Ponujamo akcijo in sicer 14 dnevno brezplačno vadbo za nove člane. Tako se boste potem lažje odločili za vpis v klub. Našim stalnim članom pa ob pridobitvi novega člana ponujamo brezplačni mesec vadbe.
Tudi letos po dogovoru organiziramo brezplačen prevoz iz bližnjih osnovnih šol za skupino do 11 let.
 
Tiste z željo postati boljši športniki in tekmovati pa bomo z veseljem pozdravili v selekcijah badmintonske šole. Vabljeni pa tudi starši, saj organiziramo tudi vadbo za odrasle v večernem času. Za več informacij se pozanimajte pri trenerjih.
 
Več informacij na tel.: 041-370-730 (Tadej) ali 041-795-901 (Mišo) ali na email: tadej.seme@gmail.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top